اکثر عسل هایی که مرغوب نیستند و از شکر مصنوعی ساخته می شوند و ساخته ی دست انسان ها هستند، فقط شیرین هستند و تند نمی باشند.

 
اما بیشتر عسل های طبیعی خیلی شیرین و تند هستند و گلوی انسان را می زنند.
 
این امر یکی از ویژگی های مهم عسل مرغوب است.
 
البته همیشه اینچنین نیست، زیرا عسل های به دست آمده از مرکبات ملایم تر هستند و این تندی و زنندگی ذکر شده را ندارد.
 
همچنین باید دانست که عسل های مصنوعی و بدون گرده اصلا تند نمی باشند و کاملا شکری هستند.
 
عسل های برندهای عسل طبیعی ایران چقدر شیرین است؟