در قرن شانزدهم میلادی از عسل به عنوان ماده شیرین کننده استفاده می‌شد، تولید عسل در یونان و سیسیل رونق بسیاری داشت. در واقع عسل ماده غذایی فوق‌العاده با ترکیبی از قند، آنزیم‌ها، مواد معدنی، ویتامین‌ها و آمینو ‌اسیدها است و خواص بسیاری برای سلامتی دارد.

 
ایران از بزرگ‌ترین صادرکنندگان عسل به سایر نقاط دنیا است و عسل ایران طرفداران زیادی در همه نقاط جهان دارد. به دلیل وجود پوشش گیاهی گوناگون در ایران، پرورش زنبور عسل رونق بسیاری دارد و باعث شده بهترین عسل طبیعی تولید و روانه بازار شود.
 
عسل مرغوب و باکیفیت معمولا در ارتفاعات و کوهستان‌های شهرهای مختلف ایران تولید می‌شود و زنبورداری در مناطق کوهستانی بسیار رواج دارد و عسل‌های مختلفی با خواص دارویی تولید می‌شود.
به نظرتون شرکت صادرات عسل ایران می تونه چه بخشی از بازار جهان و در دست بگیرد؟