یکی از بخش های مهم فروش عمده عسل ، شناخت اصل یا غیر اصل بودن آن است. این کار دقت و تجربه خاصی را نیاز دارد که به جرات می توان گفت که کیفیت پخش عسل را تضمین می کند.

 
تولید و نحوه شکل گیری 
تولید عسل از جمع‌آوری شهد گیاهان آغاز می‌شود.
 
آن را می‌توان از زنبورهای وحشی یا از کندوهای اهلی جمع‌آوری کرد.
 
به‌این‌صورت که زنبور ، شهد شیرین را از جام گل‌ها جمع می‌کند.
 
و با تغییر ساختار آنها، آن‌ها را به شکل محلولی عالی، غلیظ و پرانرژی درمی‌آورد.
 
به‌طور متوسط یک کندو سالانه حدود ۲۹ کیلوگرم تولید می‌کند.
برای جمع‌آوری آن از یک کندو، زنبورداران معمولاً از دود استفاده می‌کنند.
 
سپس شانه‌های کندو برداشته شده و محصول آن توسط دستگاه استخراج
 
یا همراه با خود شانه مورد استفاده قرار می‌گیرد.
 
سپس معمولاً فیلتر می‌شود تا موم و سایر بقایای آن پاک شود.
چطور می شود مراکز پخش عسل قابل اعتماد را پیدا کرد؟یکی از بخش های مهم فروش عمده عسل ، شناخت اصل یا غیر اصل بودن آن است. این کار دقت و تجربه خاصی را نیاز دارد که به جرات می توان گفت که کیفیت پخش عسل را تضمین می کند.
 
تولید و نحوه شکل گیری 
تولید عسل از جمع‌آوری شهد گیاهان آغاز می‌شود.
 
آن را می‌توان از زنبورهای وحشی یا از کندوهای اهلی جمع‌آوری کرد.
 
به‌این‌صورت که زنبور ، شهد شیرین را از جام گل‌ها جمع می‌کند.
 
و با تغییر ساختار آنها، آن‌ها را به شکل محلولی عالی، غلیظ و پرانرژی درمی‌آورد.
 
به‌طور متوسط یک کندو سالانه حدود ۲۹ کیلوگرم تولید می‌کند.
برای جمع‌آوری آن از یک کندو، زنبورداران معمولاً از دود استفاده می‌کنند.
 
سپس شانه‌های کندو برداشته شده و محصول آن توسط دستگاه استخراج
 
یا همراه با خود شانه مورد استفاده قرار می‌گیرد.
 
سپس معمولاً فیلتر می‌شود تا موم و سایر بقایای آن پاک شود.
چطور می شود مراکز پخش عسل قابل اعتماد را پیدا کرد؟